Ansøg nu

Vi tager imod ansøgninger til vores Audit Trainee Programme indtil d. 17. januar 2022.

KPMG Graduates and Trainees

Ved at starte din karriere som trainee eller graduate hos KPMG, bliver du en del af et stort internationalt netværk af revisorer og rådgivere.

Du vil arbejde med både danske og internationale virksomheder, hvor du vil være med til at udvikle løsninger, der kan bruges i virkeligheden.

Du vil få muligheden for at arbejde på forskellige typer af projekter, og dette vil give dig chancen for at påtage dig et stort ansvar i starten af din karriere. Hvis det lyder interessant, kan du læse mere om KPMG’s graduate-program og trainee-program nedenfor.

Graduate Programme

KPMG’s graduate-program er et 1-årigt program, der giver dig de nødvendige færdigheder og ekspertise til, at du trives i et udfordrende og internationalt miljø. Programmet starter med en uges onboarding, hvor du vil møde de nye andre graduates og trainees, samt lære om KPMG og modtage den nødvendige træning for at kunne starte din karriere på bedste vis.

Som graduate er din udvikling er i centrum. Programmet består af et struktureret uddannelsesforløb kombineret med praktisk erfaring på diverse projekter med forskellige typer af kunder. Du får tildelt en Performance Manager, som vil være til rådighed og give dig den nødvendige support hele vejen igennem.

Hos KPMG arbejder vi på tværs af niveauer, afdelinger og funktioner. Det betyder, at vi ikke har obligatoriske rotationer som en del af graduate-programmet, men du får chancen for at deltage i projekter med kollegaer fra andre områder.

Vi accepterer ansøgninger til vores Audit graduate-program i løbet af efteråret, og vi åbner op for ansøgninger til vores Advisory graduate-program til vinter/forår.

Audit Trainee Programme

Som revisor hos KPMG vil du komme til at revidere forskellige virksomheders regnskaber, store som små, lokale som globale, og vurdere, om de giver et retvisende billede.

Audit Trainee-programmet er et to-årigt program, hvor du vil blive uddannet inden for teknisk revision og have fokus på din personlige udvikling. Du vil samtidigt læse HD, og du vil derfor have mulighed for at anvende teorien i praksis med det samme.

Udover at lære klassiske revisionsteknikker kommer du også til at arbejde med nye teknologier, da vi fokuserer på at digitalisere revisionsprocessen hos KPMG. Vi tror på, at vi kan udnytte kraften i kunstig intelligens og bruge disruptive data- og analyseværktøjer til at modernisere revision og øge relevansen for dagens samfund.

Have the courage

to ask why.

Your career path

Vi betaler din studieafgift og yder support og rådgivning gennem hele din uddannelse og karriere hos KPMG.

Audit Trainee-programmet starter med et omfattende on-boarding-program for at hjælpe med at forberede dig til kundeopgaver, introducere dig for de andre trainees og opbygge dit netværk i virksomheden. Du får udpeget en mentor, som vil vejlede dig i dit job og besvare alle dine spørgsmål. Herudover får du også en Performance Manager. Han eller hun vil hjælpe dig med at fastsætte og nå dine mål.

Allervigtigst, så er du altid en del af et team hos KPMG. Sammen vil vi sikre os, at du får den bedst tænkelige erfaring og uddannelse, samtidig med at vi sikrer, at kunden også får en fantastisk service.

Klik på videoen og hør om en af de største fordele ved at blive trainee: Man arbejder fuldtid, får fuldtidsløn og samtidig tager en uddannelse.

Patrick forklarer det således: ”Mange kommer ud med en lejlighed de har købt – og en opsparing i stedet for at komme ud med en kæmpe SU gæld”.

Når du arbejder hos KPMG, kommer du til at møde mange forskellige typer af kunder, og ikke to dage er ens.

Klik på videoen for at høre Patrick fortælle om den mærkeligste og sjoveste oplevelse, han har haft ude hos en kunde.

"Det var en af mine allerførste kunder det her – der skulle jeg til en lagerkontrol. Og jeg ved slet ikke, hvordan det her det foregår... Det jeg så skal, er at tælle sprængstof ude på sådan et lukket militær område, hvor vi skal ind i sådan en bunker..."

Audit = Excel, ik’? En gang i mellem er det selvfølgelig sådan, men som Patrick forklarer, indebærer jobbet som revisor også mere end formler og tal.

Klik på videoen for at høre mere om, hvordan vi kombinerer en forkærlighed for Excel med et fokus på mennesker og deres erhverv.

"Excel fylder selvfølgelig meget og alle de her fordomme er der også noget sandt i. Men det holder vi jo netop også af.... Vi er også rigtig meget ude at snakke med en masse mennesker og lave alle mulige andre ting."

Hvordan er det at starte som Audit Trainee hos KPMG?

Klik på videoen og hør Therese dele sin historie om hendes første dag hos KPMG.

"Alle var rigtig flinke, og hvis man havde et spørgsmål, kunne man bare lige over og spørge, ”Hvordan er det nu jeg gør det her?” Og alle ville gerne hjælpe."

Som Audit Trainee hos KPMG kombinerer du teorien fra universitetet med hands-on erfaring inden for revision.

Klik på videoen og hør Therese fortælle om hvorfor hun valgte at starte karrieren som revisortrainee.

"Da jeg gik gik ud af gymnasiet, der var jeg rigtig meget i tvivl om hvad jeg gerne ville efterfølgende, og jeg tror stadig jeg var i tvivl, inden jeg startede hos KPMG.... Jeg ville gerne ud og have fingrene nede i det, og så tænkte jeg bare, at det var en rigtig god kombination – det her med, at man kunne få lov at arbejde fuldtid og stadig studere ved siden af og få en universitetsuddannelse."

previous arrow
next arrow
Slider