Ansøg nu

Læs mere om alle vores Advisory Graduate Programme stillinger nedenfor.

KPMG Graduates and Trainees

Ved at starte din karriere som trainee eller graduate hos KPMG, bliver du en del af et stort internationalt netværk af revisorer og rådgivere.

Du vil arbejde med både danske og internationale virksomheder, hvor du vil være med til at udvikle løsninger, der kan bruges i virkeligheden.

Du vil få muligheden for at arbejde på forskellige typer af projekter, og dette vil give dig chancen for at påtage dig et stort ansvar i starten af din karriere. Hvis det lyder interessant, kan du læse mere om KPMG’s graduate-program og trainee-program nedenfor.

Graduate Programme

KPMG’s graduate-program er et 1-årigt program, der giver dig de nødvendige færdigheder og ekspertise til, at du trives i et udfordrende og internationalt miljø. Programmet starter med en uges onboarding, hvor du vil møde de nye andre graduates og trainees, samt lære om KPMG og modtage den nødvendige træning for at kunne starte din karriere på bedste vis.

Som graduate er din udvikling er i centrum. Programmet består af et struktureret uddannelsesforløb kombineret med praktisk erfaring på diverse projekter med forskellige typer af kunder. Du får tildelt en Performance Manager, som vil være til rådighed og give dig den nødvendige support hele vejen igennem.

Hos KPMG arbejder vi på tværs af niveauer, afdelinger og funktioner. Det betyder, at vi ikke har obligatoriske rotationer som en del af graduate-programmet, men du får chancen for at deltage i projekter med kollegaer fra andre områder.

Vi accepterer ansøgninger til vores Audit graduate-program i løbet af efteråret, og vi åbner op for ansøgninger til vores Advisory graduate-program til vinter/forår.

Open graduate positions

Audit Trainee Programme

Som revisor hos KPMG vil du komme til at revidere forskellige virksomheders regnskaber, store som små, lokale som globale, og vurdere, om de giver et retvisende billede.

Audit Trainee-programmet er et to-årigt program, hvor du vil blive uddannet inden for teknisk revision og have fokus på din personlige udvikling. Du vil samtidigt læse HD, og du vil derfor have mulighed for at anvende teorien i praksis med det samme.

Udover at lære klassiske revisionsteknikker kommer du også til at arbejde med nye teknologier, da vi fokuserer på at digitalisere revisionsprocessen hos KPMG. Vi tror på, at vi kan udnytte kraften i kunstig intelligens og bruge disruptive data- og analyseværktøjer til at modernisere revision og øge relevansen for dagens samfund.

Have the courage

to ask why.

Your career path

Vi betaler din studieafgift og yder support og rådgivning gennem hele din uddannelse og karriere hos KPMG.

Audit Trainee-programmet starter med et omfattende on-boarding-program for at hjælpe med at forberede dig til kundeopgaver, introducere dig for de andre trainees og opbygge dit netværk i virksomheden. Du får udpeget en mentor, som vil vejlede dig i dit job og besvare alle dine spørgsmål. Herudover får du også en Performance Manager. Han eller hun vil hjælpe dig med at fastsætte og nå dine mål.

Allervigtigst, så er du altid en del af et team hos KPMG. Sammen vil vi sikre os, at du får den bedst tænkelige erfaring og uddannelse, samtidig med at vi sikrer, at kunden også får en fantastisk service.

Slide

Klik på videoen og hør Luca fortælle om hans karriere som Graduate hos KPMG.

”Det var i ansøgningen jeg læste, at man vil have sin egen Performance Manager, som vil hjælpe dig med at guide din karriere. Hvilket er fantastisk, da jeg ikke ved hvordan man guider min karriere. Jeg har jo aldrig haft en.”

Slide

KPMG ansætter Graduates med forskellige baggrunde og vi værdsætter folks forskilligheder.
Ninorta siger: "Man behøver ikke at have en typisk konsulent lignende baggrund, hvis der overhovedet findes sådan en nu til dags. Vi stræber efter diversitet i modsætning til 'one size fits all'."

Klik på videoen for at høre mere om hvordan Ninorta valgte at blive Graduate hos KPMG.

Slide

KPMG er i øjeblikket ved at bygge noget nyt, et team med fokus på at bygge produkter og software til vores kunder.
"Det tiltalte mig virkelig til at ansøge hos KPMG, fordi det viser mig at KPMG ikke er bange for at prøve noget nyt."

Klik på videoen for at blive klogere på, hvordan KPMG bryder grænserne for, hvordan et normalt konsulenthus ser ud.

Slide

"Jeg blev virkelig tiltrukket af KPMG's Graduate Programme, på grund af fokus på faglig og personlig udvikling, og fordi der er et meget plads til at være sig selv."

Klik på videoen for at høre flere grunde til, hvorfor Katrine valgte at blive en del af KPMG som Graduate.

previous arrow
next arrow