Do you have the
courage to lead?

Udvikling skabes gennem forandring, og forandring kræver mod. Vi er alle med til at skabe fremtiden, men det kræver noget ekstra at have modet til at lede forandringerne. At være pionererne, der får det hele til at ske.

Bliv en del af KPMG, hvis du har modet til at lede. Hvis du simpelthen er nødt til at føre dine geniale idéer ud i livet – sammen med andre pionerer, der deler din passion. Til gengæld for dit drive, dit mod og dine erfaringer, tilbyder vi en karriere med udfordrende og banebrydende projekter, der udvikler og forandrer samfundet.

Do you want to challenge the existing? So do we.

We are pioneers at heart

KPMG’s udvikling, siden vores nye start i 2014, viser tydeligt vores mod på at lede og drive både vores egen og kundernes forretning. På fem år er vi gået fra at være kun nogle få personer til mere end 700 medarbejdere – udelukkende gennem organisk vækst.

Vi ser os selv som pionerer. Vi ved, at vi kan gøre en positiv forskel for vores kunder og for samfundet ved at have modet til at tænke og arbejde anderledes og ikke mindst ved at udforske nye muligheder og teknologier i tæt samarbejde med vores kunder.

Det er en holdindsats at udforske nye territorier, og det kræver nye måder at arbejde på. Vi mener, at fleksible arbejdsrammer skaber mindre bureaukrati, bedre resultater og ikke mindst plads til, at du kan udvikle dig både personligt og professionelt.

Kort sagt, er det vigtigt for os, at du kan realisere dine ambitioner og drømme hos KPMG. At du har modet til at sige din mening og lysten til at tage aktiv del i at udvikle både KPMG og vores kunders forretning.

Pioneer at heart?
That’s why we want you.

Infused with technology

Nutidens pionerer er digitale pionerer. Vores team har innovation som en del af deres DNA og leverer løsninger, der er tilpasset et marked, der bevæger sig med teknologiens hastighed. Uanset om du er specialiseret inden for revision, ledelse eller skatteforhold, bliver du en del af et team, der hele tiden udvider mulighederne for at levere ydelser af højeste kvalitet. Altid baseret på dybtgående indsigt i data, og hvordan nye teknologier påvirker vores kunders forretning.

There is another way.
Think about it.

NewPractice

Hos KPMG sætter vi ikke kun strøm til gamle vaner og processer. Vi opfinder nye ved at vende traditionelle forretningsområder på hovedet. Med andre ord vil vi lede den teknologiske udvikling – ikke bare følge den. Det vil du opleve, når du arbejder på vores projekter, som er blandt de mest innovative og datadrevne i branchen. Vi kalder det NewPractice, som er vores strategiske tilgang til udvikling og brug af AI-baserede teknologier tilpasset det enkelte projekt.

”Med NewPractice tager vi skridtet ind i AI-alderen. Den eksisterende brug af Best Practice- og Lean-metoder fører kun til en gradvis forandring og muliggør ikke den transformation som NewPractice processer medfører. Vi skal gå fra processer drevet af mennesker, støttet af AI, til processer drevet af AI, støttet af mennesker.”

– Bent Dalager, Partner og Nordic Head of NewTech

Our social engagement

At være pioner handler for os også om at hjælpe andre til at opnå deres mål og drømme. Vi har ressourcerne og evnerne til at gøre en forskel i det samfund, vi er en del af, og vi er derfor stærkt involveret i lokale start-up netværk og på skoler og universiteter, hvor vi tilbyder gratis rådgivning.

Mind Your Own Business

Hos KPMG er vi stolte af at være engageret i den frivillige organisation Mind Your Own Business, som hjælper drenge fra udsatte områder med at starte deres egen mikrovirksomhed. KPMG var med til at etablere programmet i 2016, og vi bliver ved med at øge vores bidrag ved at tilbyde mentor-teams og workshops for drengene.

Du kan også blive en del af vores mentor-teams og hjælpe de unge drenge både professionelt og personligt.

“Ved at bruge mine professionelle kompetencer og erfaringer føler jeg, at jeg kan være med til at gøre en stor forskel for drengene, der er med i Mind Your Own Business.”

– Niclas Friis Mahler, Manager & Mentor for Mind Your Own Business

Diversitet og inklusion definerer, hvordan vi arbejder og hvem vi er. Hos KPMG ser vi verden igennem mange forskellige perspektiver. Det er for os en stor styrke, og det har givet os et særligt sammenhold, der er afgørende for KPMG’s succes.

Det betyder, at vi arbejder for et fælles mål, og vi får energi ved at arbejde på tværs af funktioner og dele viden med hinanden og vores kunder. Vores agile organisation med et fladt hierarki skaber kun bedre vilkår for kulturen.

The Balance Initiative

En central del af vores strategi for inklusion og diversitet er at forbedre balancen mellem køn og herunder fastholdelse af både mandlige og kvindelige medarbejdere på tværs af hele virksomheden. Kun på den måde kan vi sikre en reel alsidig og inkluderende arbejdsplads. Vi har derfor etableret et medarbejder-drevet fællesskab, som vi kalder The Balance Initiative. Deres mission består aktivt at se på, hvordan vi kan være transparente omkring vores mål i forhold til vigtige områder som rekruttering, udvikling, anderkendelse og fastholdelse. Vi er forpligtet til fortsat at udvikle en alsidig, inkluderende og fleksibel kultur, hvor både nuværende og fremtidige kollegaer trives.

“Gennem The Balance Initiative vil vi skabe en mere inkluderende og mangfoldig arbejdsplads for nuværende og fremtidige kolleger.”

– Pompoes Davey, Head of Inclusion & Diversity

TechBBQ

KPMG samarbejder med TechBBQ – det største start-up og innovation summit i Skandinavien. Vi både deltager og er værter for flere aktiviteter med det formål at dele viden og lære fra de meste innovative entreprenører.

“TechBBQ hjælper os med at udvide vores syn inden for den digitale agenda, så vi altid kan dele den nyeste og mest banebrydende viden med vores kollegaer og kunder.”

– Morten Høgh-Petersen, Partner – Audit

It’s never too late
to be who you
might have been.

More Insights

På vinderkurs med talentfulde medarbejdere: Vores årsrapport 2019
2019 var et stærk år for KPMG i Danmark med en omsætningsvækst på 19% på tværs af revision, rådgivning og skat. Vi er stolte over, at KPMG fortsat er den hurtigst voksende virksomhed i Danmark, baseret på organisk vækst, blandt de fire revisions- og rådgivningsgiganter. Læs mere i vores årsrapport 2019.

Medarbejdere & Partnere

Nationaliteter

Gennemsnitsalder

Join KPMG

Hos KPMG er vi højtspecialiserede – og lige så passionerede – rådgivere inden for revision, ledelse og skatteforhold. Og selvom vi er meget forskellige, har vi alle valgt KPMG, fordi vi deler ønsket om at udfordre konventionerne og udvikle vores kunders forretning.

Er du også pioner inderst inde? Bliv en del af KPMG.

Mie Holmbo Hansen, Manager – Advisory

“Hos KPMG har jeg de helt rette rammer for at vokse både personligt og fagligt, samtidig med at jeg får lov til at arbejde med en af mine hele store passioner – nemlig hvordan organisationer kan bruge ny teknologi til at forbedre deres processer, produkter og arbejdspladser. KPMG har højt til loftet, og jeg kan i høj grad selv sætte tempoet for min karriere, da der er mulighed for at tage masser af ansvar imens jeg har stor fleksibilitet i min arbejdsdag.”

Lone Vilstrup, Director – Audit

“KPMG Danmark adskiller sig for mig positivt fra mange andre rådgivningsvirksomheder ved at have en mere dynamisk og ung kultur med fokus på ny teknologi og de muligheder, der ligger heri. Blandt mine kollegaer oplever jeg dagligt en oprigtig interesse for at samarbejde på tværs af service lines og sammen være med til at udvikle en arbejdsplads, hvor der er rum for nytænkning, kreativitet og unikke kompetencer.”

Jamal Janjooa, Manager – Audit

“At starte hos KPMG har været det rigtige valg for mig og jeg kan mærke min faglige udvikling har været på en lodret stigning. Det har givet mig flere redskaber til at udføre mit arbejde og gjort mig til en bedre revisor.

Ud over det faglige fokus har KPMG en meget flad struktur hvilket har gjort at mange af mine ideer er blevet taget imod og blevet taget op med det samme. Jeg føler virkelig at der bliver lyttet til mig, at jeg får udlevet mit potentiale, samt at KPMG stoler på mig til at kunne udføre mine opgaver.”

Hvis du vil vide mere, kan du skrive til:
Cassie Wu
Head of Talent Acquisition

8 + 6 =

Følg KPMG på LinkedIn