Together,
we are better

Together, we are better

Dine ambitioner og drømme er vigtige for os. Derfor tilbyder vi rige muligheder for at bygge den karriere, du drømmer om.

Vores medarbejdere er vores første prioritet, og vores mål er at hjælpe dig vokse og udfolde dine talenter i jobbet. Din stemme er vigtig. Vi vil gerne høre dine idéer og lade dig tage chancer.

Vi ved, at det kræver mod at prøve noget nyt. Du er modig, og vi glæder os til at byde dig velkommen hos KPMG.

We  have the courage to lead

Udvikling skabes gennem forandring, og forandring kræver mod. Vi er alle med til at skabe fremtiden, men det kræver noget ekstra at have modet til at lede forandringerne – at være pionererne, der får det hele til at ske.

Bliv en del af KPMG, hvis du simpelthen er nødt til at føre dine geniale idéer ud i livet – sammen med andre pionerer, der deler din passion.

Til gengæld for dit drive, dit mod og dine erfaringer, tilbyder vi en karriere med udfordrende og banebrydende projekter, der udvikler og forandrer samfundet.

We are pioneers at heart

KPMG’s udvikling, siden vores nye start i 2014, viser tydeligt vores mod på at lede og drive både vores egen og kundernes forretning. På seks år er vi gået fra at være kun nogle få personer til mere en 700 medarbejdere – udelukkende gennem organisk vækst.

Vi ser os selv som pionerer. Vi ved, at vi kan gøre en positiv forskel for vores kunder og for samfundet ved at have modet til at tænke og arbejde anderledes. Vi udforsker nye muligheder og teknologier i tæt samarbejde med vores kunder.

Det er en holdinsats at udforske nye territorier, og det kræver nye måder at arbejde på. Vi mener, at fleksible arbejdsrammer skaber mindre bureaukrati, bedre resultater og ikke mindst plads til, at du kan udvikle dig både personligt og professionelt.

Lone Vilstrup, Director – Audit

“KPMG Danmark adskiller sig for mig positivt fra mange andre rådgivningsvirksomheder ved at have en mere dynamisk og ung kultur med fokus på ny teknologi og de muligheder, der ligger heri. Blandt mine kollegaer oplever jeg dagligt en oprigtig interesse for at samarbejde på tværs af service lines og sammen være med til at udvikle en arbejdsplads, hvor der er rum for nytænkning, kreativitet og unikke kompetencer.”

Infused with technology

Nutidens pionerer er digitale pionerer. Vores medarbejdere har innovation som en del af deres DNA og leverer løsninger, der er tilpasset et marked, der bevæger sig med teknologiens hastighed.

Uanset om du er specialiseret inden for revision, teknologi, ledelse eller finans, bliver du en del af et team, der hele tiden udvider mulighederne for at levere ydelser af højeste kvalitet – altid baseret på dybtgående indsigt i data, og hvordan nye teknologier påvirker vores kunders forretning.

Hos KPMG sætter vi ikke kun strøm til gamle vaner og processer. Vi opfinder nye ved at vende traditionelle forretningsområder på hovedet.

Med andre ord vil vi lede den teknologiske udvikling – ikke bare følge den. Det vil du opleve, når du arbejder på vores projekter, som er blandt de mest innovative og datadrevne i branchen.

Our social engagement

The Balance Initiative

En central del af vores strategi for inklusion og diversitet er at forbedre balancen mellem køn og herunder fastholdelse af både mandlige og kvindelige medarbejdere på tværs af hele virksomheden. Kun på den måde kan vi sikre en reel alsidig og inkluderende arbejdsplads. Vi har derfor etableret et medarbejderdrevet fællesskab, som vi kalder The Balance Initiative. Deres mission består aktivt at se på, hvordan vi kan være transparente omkring vores mål i forhold til vigtige områder som rekruttering, udvikling, anderkendelse og fastholdelse. Vi er forpligtet til forsat at udvikle en alsidig, inkluderende og fleksibel kultur, hvor både nuværende og fremtidige kollegaer trives.

Mind Your Own Business

Hos KPMG er vi stolte af at være engageret i den frivillige organisation Mind Your Own Business, som hjælper drenge fra udsatte områder med at starte deres egen mikrovirksomhed. KPMG var med til at etablere programmet i 2016, og vi bliver ved med at øge vores bidrag ved at tilbyde mentor-teams og workshops for drengene.
 
Du kan også blive en del af vores mentor-teams og hjælpe de unge drenge både professionelt og personligt.

”Image”

Join KPMG

Hos KPMG er vi højtspecialiserede – og lige passionerede – eksperter inden for revision, rådgivning og skat.

Bliv en del af KPMG og byg den karriere, du drømmer om.

More Insights

For ottende år i træk har KPMG i Danmark leveret stærk tocifret vækst på 10% på tværs af revision, rådgivning og skat. Vi stolte af, at KPMG stadig er blandt de hurtigst voksende virksomheder i revisions- og rådgivningsbranchen. Vi fortsætter vores store engagement i diversitets- og inklusionsagendaen, og gennem interne workshops og mere inkluderende jobannoncer har vi øget vores fokus på at adressere og undgå bias i rekruttering. Læs mere i vores årsrapport.

Medarbejdere & partnere

Nationaliteter

Gennemsnitsalder

Hvis du vil vide mere, kan du skrive til:
Anouska Wage
Senior Talent Acquisition Specialist

11 + 14 =